KAHVILAMME TARINA

Kun aloitimme tämän kahvilan meillä oli selkeä tavoite - jakaa tämä upea maisema kahvinrakastajien kanssa. Unelmamme oli avata kahvila joka toisi iloa ja luonnon lähelle kaupunkilaisia.

Sinisen Huvilan Kahvila

Sai alkunsa toukokuussa 1995. Alussa pihassa oli vain kolme muovipöytää ja 12 asiakaspaikkaa, omistaja piti kesän kahvilaa itse. 

Alusta asti mukana on ollut oma leipuri, joka vuosien saatossa on muodostunut kahvilamme leivonnaisten laadun tavaramerkiksi. Kahvila on perheyritys, joka haluaa pitää perinteitä yllä, meidän tuotteita ei saa muualta. 

Kuvassa kahvilan nykyisen omistajan äiti ja isoäiti.

Henkilökuntamme

Hyvä asiakaspalvelu on meille erittäin tärkeää. Olemme ylpeitä sitoutuneesta henkilökunnastamme ja luotettavista yhteistyökumppaneistamme. Kesäisin työllistämme noin 12 nuorta aikuista, joista suurin osa on ollut meillä töissä jo useamman vuoden ajan. Olemme työllistäneet jo useamman kesän aikana kesäsetelinuoria ja haluamme edistää nuorten työllistymistä sekä hyviä työelämäkokemuksia. Kahvilamme on sitoutunut lähiruokaan, kierrätykseen ja luonnonarvojen ylläpitämiseen.

Ystävällisin terveisin,
Päivi ja Lassi Helenius